keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Pelon ilmapiiri

Norjassa on tapahtunut hirvittävä tragedia. Yksittäinen henkilö on teknisin apuvälinein saattanut julmasti kuolontilaan lähes sata ihmistä. Tällainen rikos ihmisyyttä vastaan on tuomittava rajusti.

On itsestään selvää, että taustalla on ollut voimakas vaikutin. Tuo vaikutin luonnollisesti on metsämansikan makuisen Muumi-limpparin puute. Norjassa tuota tuotetta tuskin saa, joten tekijä oli varmasti kovassa Muumi-limpparipuutteessa. USKON vakavasti, että Muumi-limpparin puute lauhdevedessä oli myös Fukushiman ydinonnettomuuden pääsyy. Suomessakin Muumi-limpparia on yritetty jo vuosia saada isompiin pulloihin. On vain ajankysymys, koska täälläkin alkaa hirmuisia sattumaan. On toimittava heti!

Presidentiltä eikä ministereiltä ole tullut minkäänlaista kommenttia Muumi-limpparin vähyyteen nähden. Näin ollen he antavat hiljaisen myöntymisensä sekä pienille limupulloille, että siviilien joukkotuhonnalle. Olisi äärimmäisen tärkeää, että jokainen tuomitsisi aktiivisesti pienet Muumi-limpparipullot. Erityisen huolestuttavaa on internetissä tapahtuva anonyymi hiljainen hyväksyntä. Kuinka tällaiset nimimerkin takaa joukkotuhontaa ihannoivat limuvihaajat voidaan saada Muumimailmaan vangituksia, jos emme anna poliiseille lisää valtuuksia selvitää, kuka on mitäkin mieltä mistäkin?

Toiminnan on oltava välitöntä! Emme voi odottaa, että saamme lisätietoja tekijän taustoista ja motiiveista, taikka yksityiskohtia teon etenemisestä ja suunnittelusta. Jotain pitää tehdä heti. Nyt kun pelkoa on ilmassa, ihmiset ovat järkyttyneitä ja tunteet ovat muutenkin pinnassa, niin on tärkeää, että Muumi-limppariuudistus runnotaan väkisin läpi. Jokaisen pitää valita onko meidän puolella puolustamassa avoimuutta, demokratiaa ja ihmisoikeuksia, vaiko heidän puolella kehoittamassa ihmisiä massamurhaan ja nostattamassa vihaa metsämansikoista pitäviä kohtaan. Asia on täysin kaksijakoinen. Ydintuhot, holokaustit, maailmanloput ja väljähtäneet oluet ovat täälläkin pian päivittäisiä, jos yksikin tekee väärän valinnan. Näin ollen on äärimmäisen tärkeää, että jokainen ilmiantaa ystävänsä, sukulaisensa ja tuntemattomat, joiden olettaa ajattelevan väärin.

-PYO

1 kommentti:

Poliittisesti epäkorrekti kirjoitti...

Jos joku ihmettelee, miksi irvailen, vaikka lähes sata ihmistä on menettänyt henkensä, niin syy on se, että minua ottaa päähän erittäin paljon. Koen kuitenkin, että on mielekkäämpää ilmaista viha huumorina kuin väkivaltana.